Menu
Openingsuren
Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag tot zaterdag: doorlopend van 9:30 - 18:00
Zondag gesloten

KLEINE BOETIEK, GROOT HART


In onze familiezaak hechten we veel belang aan persoonlijk advies en een warm en authentiek contact. Hoe beter we jou leren kennen, hoe beter we je kunnen adviseren. Daarom nemen we de tijd en luisteren we naar jouw wensen. Ons doel? Dat je naar huis gaat met een elegant ensemble én met een goed gevoel.
 

“En daarvoor gaan we ver, zelfs tot in de paskamer als het moet!”

EXCLUSIEVE DAMESKLEDIJ


Mode is expressie. Tonen wie je bent. Jouw unieke persoonlijkheid laten spreken. Kleur bekennen!

Onze zaak is een échte boetiek. Hier vind je nog exclusieve collecties en unieke stuks waarmee je jouw eigenheid in de verf kan zetten. Geen verhaal van dertien in een dozijn, maar telkens een beetje anders en met dat tikkeltje meer.


“Wij zoeken samen met onze klanten naar de perfecte outfit. Of ze nu jong of jong van geest zijn, of ze nu iets klassiek of net iets hip zoeken!”

KWALITEIT BOVEN ALLES


We laten ons niet zomaar verleiden door de waan van de dag, maar kiezen voor degelijke merken die de lat hoog leggen. We selecteren streng zodat jij nog vele jaren van je aankopen kan genieten.

Synthetische stoffen komen er bij ons niet in, enkel natuurlijke materialen met een hoge afwerkingsgraad. Dames met een gevoelige huid of allergieën kunnen op onze vakkennis en deskundig advies rekenen.


“Ik leidde jaren een atelier in breigoed. Daar deed ik enorm veel expertise op over stoffen, materialen en technieken. Daar plukken onze klanten nu de vruchten van.” (Simonne)

WE GAAN VOOR “WAUW!”


Zelfs de knapste kleren missen hun effect als ze niet goed passen. En als je je niet comfortabel voelt, dan ga je ook niet glunderen.

Daarom spelden we alles nauwkeurig af en laten we de nodige retouches uitvoeren zodat je kleding eruitziet alsof ze voor jou gemaakt is.


“We gaan voor niet minder dan de perfecte pasvorm. Jou doen stralen is ons geluk!”

DE DOMINIQUE FAMILIE


Onze familiezaak is na al die jaren een vaste waarde in Lokeren en omstreken geworden. En dat familiale karakter is deel van het DNA van onze boetiek.

Met mama Simonne vóór en dochter Sofie achter de schermen weten we perfect tegemoet te komen aan de wensen van vrouwen van elke generatie, stijl en levenswandel.


“Mijn dochters Jade en Stella zijn beiden kind aan huis in de zaak. We hebben modeliefhebbers van alle leeftijden in onze familie!” (Sofie)

Volg ons ook op Facebook
© 2021 Dominique / Markt 53, 9160 Lokeren / 09 348 17 98 / info@dominiquelokeren.be / nieuwsbrief / sitemap Quoted: Websites met méér